Link-uri rapide: Home | Contact | FEEDBACK TURISTI | Pagina de FACEBOOK
Calculati sejurul dvs. aici

Pentru a solicita o rezervare va rugam sa completati toate campurile din acest formular urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al hotelului pentru confirmarea/infirmarea disponibilitatii.

Contact

Hotel Sunquest
Str. Iuliu Maniu, nr. 9
Venus, Jud. Constanta
Cerfiticat de clasificare Hotel SUNQUEST: 165/919/19.01.2011

Telefon rezervari
+40 241 543 920, +40 241 543 930
Telefon receptie
+ 40 241 732 202
Fax +40 341 432 724
Email sunquest.hotel@gmail.com
Coordonate GPS
Lat: 43.848873480043
Lon: 28.59903216362
google maps


Newsletter

Abonati-vă pentru a fi la curent cu oferte speciale
Așteapta te rog pana înregistrez ...
HOTEL SUNQUEST - locul unde trebuie sa mergi!


Inscrieri Timpurii 2019... nu puteti rata cea mai buna oferta!!!


Turistilor nostri le oferim si anul acesta posibilitatea de a-si rezerva din timp biletul pentru vacanta de vara, beneficiind astfel de cele mai bune tarife - GARANTAT!

Programul "Inscrieri Timpurii" ofera avantajul rezervarii din timp a vacantei si totodata reduceri de pana la 50% fata de tarifele de receptie aplicate in timpul sezonului.

ATENTIE! In intervalul 24.06.2019 - 29.08.2019 va mai putem oferi camere doar la tariful Standard, intrucat numarul camerelor alocate pentru "Inscrieri Timpurii" s-a epuizat.

Acceptam VOUCHERE de VACANTA! Mai multe detalii gasiti aici.

Mai multe detalii gasiti aici.


Mai multe detalii gasiti aici.
Oferte speciale
INSCRIERI TIMPURII 2019
Inscrieri Timpurii 2019... nu puteti rata cea mai buna oferta!!!
Programul detalii
GRATUIT - sezlong si umbrela la plaja!
Marea este frumoasa, misterioasa si salbatica. Pe cei care deja viseaza sa aiba marea la picioare, sa se lase viscoliti... detalii
Timpul este pretios. Timpul petrecut cu cei dragi... este nepretuit!

Momentele frumoase din viata noastra au fiecare amprenta lor, au ceva special care ne va ramane pentru totdeauna tiparit in minte... poate ca muzica sau parfumul unei clipe, poate imaginea fascinanta a rasaritului de soare, a valurilor spargandu-se de tarm sau a unui colt din natura.
Transformati fiecare clipa umbrita de trecerea timpului in amintiri frumoase. Bucurati-va de fericirea din ochii copiilor atunci cand incearca pentru prima data o plimbare de agrement cu poneii, energizati-va intr-o dimineata facand o drumetie in Rezervatia Hagieni sau o plimbare devreme pe malul marii, descoperiti misterele legendelor din adancurile ascunse ale pesterii Limanu, calatoriti inapoi in timp pe vremea Imperiului Otoman vizitand Moscheea Esmahan Sultan sau descoperiti o multitudine de lucruri noi si interesante vizitand muzeele si punctele de interes turistic din apropiere.

Explorati tinuturile dobrogene pentru a le descoperi frumusetea. Fiecare zi a vacantei dvs. poate fi unica iar fiecare moment poate deveni o amintire frumoasa.